Τα μαθηματικά του συναισθήματος

kardiaΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΑΣΧΕΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΚΑΡΔΙΑΣ-ΜΥΑΛΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!!!

ΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΟΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ! ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΘΕΤΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ. ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ!

ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ, ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΤΟΡΓΗ. ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ ΟΡΙΑ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ! ΙΣΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ. ΙΣΩΣ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ…ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΡΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ…ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥ!!!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s